Dati Zoom pe Clienti

Precis si Simplu cu Solutia Noastra CRM

 

Organizati Datele

Informatiile importante sunt pastrate intr-un singur loc, si organizate intr-o structura simplu de inteles.

Securitatea este Prioritara

Securitatea datelor este asigurata de parole puternice si back-up zilnic.

Nu Uitati Niciodata de Follow-up

Atingerea obiectivelor depinde de actiunile intreprinse. Cu sistemul Zimplu CRM veti sti in fiecare zi ce aveti de facut.


 

Impulsionati Eficienta Echipei de Vanzari

Agentii dumneavoastra de vanzari pot gestiona mai bine contactele, lead-urile, planificarile, prognozele si analizele de vanzari cu un software CRM. Odata implementata solutia noastra, procesul de vanzari va deveni mai fluent, iar echipa va avea mai mult timp la dispozitie pentru a vinde.

 

32 Rocket Sales Teams Efficiency 350

22 Make Informed Business Decisions 350

 

Luati Deciziile Corecte

Este esential in orice companie ca managementul superior sa ia hotarari pe baza unor informatii complete si detaliate despre performanta echipei si despre profilul clientului. In aplicatia Zimplu CRM, rapoartele si diagramele sunt usor de generat si va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care evolueaza business-ul dumneavoastra. 

 


 

Imbunatatiti Suportul pentru Clienti

Solutia Zimplu CRM va ofera cateva functii speciale pentru departamentele de suport clienti, care pot fi rapid valorificate. Acestea va vor ajuta sa oferiti servicii eficiente si de calitate inalta, care se vor reflecta in satisfactia partenerilor dumneavoastra si in profitabilitatea companiei.

 

15 Enhance Customer Service 350

21 Ensure Long-term Profitability 350


 

Cresteti Profitabilitatea pe Termen Lung

Soft-ul Zimplu CRM este mai simplu de administrat decat alte solutii similare. Va permite sa le oferiti toata atentia necesara clientilor, sa raspundeti cat mai repede la solicitarile lor si sa anticipati unele probleme care pot interveni. O astfel de atitudine a echipei fata de clienti va contribui la profitabilitatea companiei dumneavoastra pe termen lung.

 

Incepeti Chiar Acum sa Fiti o Companie Orientata catre Clienti!

Go to top