De la simplitate, evoluezi spre performanta

 


Cautati un sistem CRM cu adevarat simplu de folosit?
Noi am observat aceasta lipsa si am lansat o noua aplicatie!


In 2011, solutiile software disponibile nu satisfaceau cerintele pietei. Existau cereri pentru o solutie CRM intuitiva, care sa fie implementata rapid si sa nu necesite o perioada lunga de training nici pentru utilizatorii neexperimentati.

Fiind o companie cu experienta in dezvoltarea de solutii IT in Cloud Computing inca din 2006, am decis sa facem primul pas pentru a dezvolta aplicatia care era asteptata pe piata. Astfel a aparut o noua aplicatie CRM online - simpla, curata, fara o multime de functii inutile care sa dezorienteze utilizatorii. Zimplu a fost adoptat de catre reprezentantii nostri de vanzari care au resimtit repede importanta unei bune organizari a datelor despre clienti, a conversatiilor si a task-urilor zilnice.


Am obtinut un instrument eficient,
pe care am vrut sa il oferim tuturor...


Sistemul Zimplu CRM este acum folosit pentru managementul activitatilor zilnice de catre mii de agenti de vanzari, specialisti in marketing, manageri si antreprenori. De-a lungul timpului am imbunatatit si am dezvoltat aplicatia, cu scopul de a atinge chiar si cele mai inalte standarde de performanta, la care aspira clientii nostri. Insa am reusit sa pastram simplitatea.

Instrumentul pe care l-am creat continua sa sprijine performanta in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti, fiind in acelasi timp solutia perfecta pentru securizarea informatiilor deosebit de importante in companii.

Dacian_Matache
Dacian Matache
Adrian_Mogosanu
Adrian Mogosanu
Denisa_Ciocan
Denisa Ciocan
Razvan_Paraschiv
Razvan Paraschiv
Mihai Stef
Mihai Stef
Costi_Iancu
Costi Iancu
Patricia Moisescu
Patricia Moisescu
Dan Manciu
Dan Manciu
Florin_Subtirica
Florin Subtirica
Daniela Dascalu
Daniela Dascalu
Mariana Gudumac
Mariana Gudumac
Victor Vasile
Victor Vasile
 
 

 

Go to top