Observati Evolutia Relatiei cu Clientul

Inainte si Dupa Vanzare.

 

2.Istoricul Fiecarui Contact

 Scrieti Notite

Agentii de vanzari pot scrie scurte descrieri despre conversatiile si activitatile care implica o anumita companie sau persoana. Apoi, toate notitele inregistrate vor fi afisate in ordine cronologica in aplicatia CRM, pe pagina dedicata respectivului contact.Amintiti-va Fiecare Cuvant!

Daca pierdeti un numar de telefon sau o adresa, veti reusi sa le recuperati. Dar este aproape imposibil sa recuperati conversatiile purtate cu clientii, daca nu le pastrati in siguranta. Cu solutia CRM Zimplu puteti salva toate mesajele transmise. Chiar daca un agent pleaca din companie, detaliile necesare pentru a continua discutiile cu clientii lui raman la dispozitia dumneavoastra.Adaugati Fisiere!

De asemenea, puteti pastra mereu evidenta tuturor documentelor schimbate cu clientul, pentru ca fiecare notita scrisa permite atasarea de fisiere. Contracte, oferte comerciale, facturi...toate atasamentele sunt stocate si pot fi accesate si vizualizate oricand.Incepeti Chiar Acum sa Fiti o Companie Orientata catre Clienti!

Go to top